Bio konopljino CBG mazilo z arniko ZA AKTIVNE

24,78 

Prihranite: 4,72 (16%)

CBG mazilo je namenjeno prekrvavitvi, sprostitvi in regeneraciji preobremenjenih mišic. Nepravilna drža telesa med sedenjem ali enoličnim delom povzroči, da se vaše mišice zategnejo. Otrdela mišica je slabo prekrvavljena in boleča. Tudi rekreacija ali delo na vrtu lahko povzročita bolečine v mišicah. Pomagajte si z Bio CBG mazilom, ki vsebuje poleg kvalitetnih olj tudi propolis in arniko. Kanabinoid CBG dokazano zmanjšuje vnetje ter bolečino. Tudi propolis je v ljudskem zdravilstvu stoletja znan po svojih protivnetnih lastnostih. Olje arnike ter eterična olja mete in sivke pospešujejo prekrvavitev ter mišice sprostijo. Uporabite Bio CBG mazilo kot naravno darilo vašim bolečim mišicam. Bio konopljino mazilo s CBG in arniko ne vsebuje sintetičnih sestavin ter parabenov ali drugih konzervansov.

Bio konopljino mazilo s CBG in arniko ZA AKTIVNE je namenjeno povečanju prekrvavitve, sprostitvi telesa ter hitrejši regeneraciji po aktivnosti.

Sestavine: bio oljčno olje, bio konopljino olje, bio olje arnike, bio ekstrakt konoplje, bio čebelji vosek, bio propolis, eterični olji mete in sivke.
Neto količina: 30 ml
Certifikat: BIO kozmetika
Kontrolira: SI-EKO-001
Proizvaja: Darilo narave d.o.o., Šmarska cesta 40, 1291 Škofljica, T. 051 220 321

Izdelano ročno v Sloveniji.

Količina Popust Cena s popustom
2 5% 28,03
3 + 11% 26,26
Šifra: 3830072121085 Kategoriji: ,
Slika novega produkta Darile Narave - Bio konopljino mazilo s CBG in arniko.
Bio konopljino CBG mazilo z arniko ZA AKTIVNE
darilonarave.si uporablja piškotke za boljše delovanje spletišča in analitiko.Več o piškotkih.