• Najboljši 100% BIO konopljini izdelki
  • Med tednom odprto od 8.00 do 16.00
  • Brezplačna poštnina za naročila nad 30€

Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., logotip je narejen iz risbe konopljinega lista v risanem slogu. Slika prikazuje certifikat za ekološko pridelavo izdelka.
0,00 
0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Študija o konoplji in zdravljenju posttravmatskega stresnega sindroma

19 avgusta, 2021
⏳ Čas branja: 1 min ⏳

Študija konoplje - Organizaciji MAPS je bilo podeljenih 12,9 milijonov dolarjev za študijo konoplje in PTSD (zdravljenju posttravmatskega stresnega sindroma)

MAPS oziroma "Multidisciplinarno združenje za psihedelične snovi" je 10. avgusta 2021 prejela donacijo v višini skoraj 13 milijonov dolarjev za študijo konoplje in PTSD od zvezdne države Michigan (ZDA). Slika prikazuje ameriške dolarje za članek študija konoplje. Dr. Sue Sisley je predsednica inštituta "Scottsdale Research Institute and longtime cannabis researcher" in pravi, da je takšna nova študija konoplje zelo potrebna in pomembna. "Samomor med veterani je nujna javnozdravstvena kriza, vendar je rešljiva, če vlagamo v raziskovanje novih zdravil za bolečino, depresijo in PTSP," je v izjavi za javnost dejala Sisley. Nova raziskava je bila ustvarjena s ciljem ugotoviti "učinkovitost marihuane pri zdravljenju zdravstvenih stanj veteranov oboroženih sil Združenih držav in preprečevanju samomora veteranov". PTSD ( posttravmatski stresni sindrom ) prizadene zelo veliko število veteranov. Po podatkih organizacije združenja veteranov (VA) je približno 10-15% vseh vojakov v ZDA, ki vidijo in služijo v vojni razvije PTSD. Študija konoplje in zdravljenje posttravmatskega stresnega sindroma.

Dodaj odgovor

Ne veste, kaj bi kupili?

Zagotovite si 15% popust in personaliziran izdelek ob vašem prvem nakupu
Reši naš kviz

Išči po učinku

Slika prikazuje logotip podjetja Darilo Narave d.o.o., bela oblika logotipa.
2024 DARILO NARAVE D.O.O. 
Vse pravice pridržane.
Slika prikazuje varna plačila na spletnem mestu
userusersstorecartphone-handsetbubblemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram