Varovanje osebnih podatkov

www.darilonarave.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan spletnemu trgovcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov.
Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.

Upravljalec spletne trgovine pa za svoje potrebe za nedoločen čas shranjuje tudi sledeče podatke o registriranem članu (kupcu): čas in datum registracije, arhiv komunikacije s kupcem, IP naslove vseh obiskovalcev. Te podatke bo upravljalec uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in drugo komunikacijo s kupcem. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi registriran član sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter zaščito svojega računalnika. Prav tako mora sam zagotoviti, da do teh informacij ne pridejo nepooblaščene osebe.

Več o Varovanje osebnih podatkov si lahko preberite TUKAJ.

Pogoji kontaktnega obrazca:

Spletno mesto darilonarave.si uporablja kontaktni obrazec za hitrejšo komunikacijo med uporabnikom spletnega mesta ter podjetjem. Z uporabo kontaktnega obrazca, se zavezuje, da ste prebrali politiko varstva osebnih podatkov GDPR, se z njo strinjate ter nam dopuščate, da vaše podatke uporabljamo znotraj določil politike o varstvu osebnih podatkov. Na vašo željo lahko izbrišemo vse podatke, ki se shranjujejo na spletnem mestu.

 

Slika prikazuje z veriko zaklenjen mobilni telefon, knjigo in prenosni računalnik na temo varovanje osebnih podatkov.

Za več informacij si lahko ogledate TUKAJ.