Vrste plačevanja in varna plačila, ki so na voljo

Plačilo po predračunu

Preko elektronske pošte vas bomo obvestilu o prejemu vašega naročila. Vse podatke, potrebne za izvedbo plačila po predračunu, bodo navedeni v tej elektronski pošti. Najhitreje bomo vaše naročilo odposlali, če nam boste na naš e-naslov: info@darilonarave.si, posredovali potrdilo o plačilu. 

Po prejemu vašega plačila, bomo vaše izdelke oddali na pošto.

Plačilo po povzetju

Pomeni, da ob naročilu označite ta način plačevanja. Plačilo izvedete direktno ob dostavi poštarju Pošte Slovenije. Račun za izdelke boste našli v vašem paketu. Za naročila, kjer je znesek manjši od 50 EUR vam bomo obračunali tudi stroške dostave. Nobenih drugih stroškov ne boste imeli.

Plačilo z kreditno kartico

Na spletni trgovini darilonarave.si, omogočamo plačilo s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in Maestro. Plačilo s kreditnimi karticami preko spleta ja varno in hitro, sam postopek plačevanja pa zelo preprost. Če se vam med plačevanjem kaj zatakne nas kontakterajte na info@darilonarave.si

Plačilo z debetno kartico

V našem sistemu lahko plačujete z debetnimi karticami. Pogoj pa je, da vam na banki izdajateljici debetne kartice vklopijo možnost plačevanja v spletnih trgovinah. Postopek za vklop te možnosti je hiter in enostaven. Pogoj je le vaša obstoječa telefonska številka. Brez tega plačevanje z debetno kartico preko interneta ni mogoče. 

Za nakup z debetno kartico morate vpisati številko kartice in ne TRR. Za plačilo z debetno kartico mora biti ta aktivirana za plačevanje preko spleta.

Varna plačila 1

Možnost plačevanja preko spleta s sledečih karticah

BA, MAESTRO, MASTERCARD, Debet MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, Debet VISA, Debet VISA ELECTRON, VPAY, 

Slika prikazuje varna plačila, ki so na voljo uporabnikom in našega spletnega mesta.

OSEBNE KARTICE DEBETE Z ODLOŽENIM PLAČILOM POSLOVNE KARTICE DEBET Z ODLOŽENIM PLAČILOM
BA MASTERCARD BA MASTERCARD
MAESTRO VISA MAESTRO VISA
Debit MASTERCARD VISA ELECTRON Debit MASTERCARD  
VISA Debit   VISA Debit  
VPAY      
VISA ELECTRON Debet