BIO CBG 500 mg (5 %)

34,20 

Prihranite: 3,80 (10%)

Ekološko certificirane BIO CBG kapljice so izdelane iz industrijske konoplje po inovativnem postopku, ki omogoča najširši spekter bioaktivnih spojinBIO CBG kapljice Darilo Narave v oljčnem olju ne vsebujejo nobenih izolatov, v samem postopku pa ne uporabljamo kemikalij ali drugih snovi, ki niso ekološkega izvora. Prav tako med postopkom ne odvzemamo nobenih kanabinoidov. Medsebojno delovanje učinkovin polnega spektra, številnih kanabinoidov, flavonoidov, terpenoidov, alkaloidov itd… tako pomaga pri vzdrževanju biološkega ravnovesja v telesu.

CBG kapljice se dodajajo klasični terapiji pri težavah s spanjem, vnetjem, pri težavah nevrološkega izvora, anksioznosti in depresiji, bolečinah, povišanem očesnem tlaku, težavah v prebavilih. Receptorji za CBG so pretežno v prebavilih, delno pa tudi drugje po telesu. Zato je dodajanje CBG priporočljivo tudi pri oslabljenem imunskem sistemu. Deluje tudi antibiotično. CBG ne omami, zaradi česar je v zadnjem času postal zanimiv za preučevanje. CBG smolo pri podjetju Darilo narave proizvedemo z alkoholno ekstrakcijo. Na tak način smola vsebuje več naravnih spojin iz konoplje: popoln spekter kanabinoidov, terpene, flavonoide in druge spojine.

BIO CBG kapljice so v embalaži, ki je varna za otroke, saj je kapalka opremljena z varovalom, ki preprečuje otrokom, da bi embalažo odprli.

Sestavine: bio oljčno olje, bio konopljino olje, bio konopljin ekstrakt
Količina neto: 10 ml
Certifikata: Vegan, BIO
Kontrolira: SI-EKO-001
Proizvaja: Darilo narave d.o.o., Šmarska cesta 40, 1291 Škofljica, T. 051 220 321

PDF – KONOPLJIN DNEVNIK

Šifra: 3830072122181 Kategoriji: ,
BIO CBG 500 mg (5 %)
darilonarave.si uporablja piškotke za boljše delovanje spletišča in analitiko.Več o piškotkih.