Bio CBG 1000 mg (10%)

36,00 

Prihranite: 36,00 (50%)

Ekološko certificirane BIO CBG kapljice so izdelane iz industrijske konoplje po inovativnem postopku, ki omogoča najširši spekter bioaktivnih spojinBIO CBG kapljice Darilo Narave v oljčnem olju ne vsebujejo nobenih izolatov, v samem postopku pa ne uporabljamo kemikalij ali drugih snovi, ki niso ekološkega izvora. Prav tako med postopkom ne odvzemamo nobenih kanabinoidov. Medsebojno delovanje učinkovin polnega spektra, številnih kanabinoidov, flavonoidov, terpenoidov, alkaloidov itd… tako pomaga pri vzdrževanju biološkega ravnovesja v telesu.

CBG kapljice so namenjene podporni terapiji pri težavah s spanjem, povišanem očesnem tlaku, vnetjih, pri težavah nevrološkega izvora, težavah v prebavilih, anksioznosti in depresiji, bolečinah. Ima tudi antibiotične učinke. Priporočamo jemanje CBG tudi pri oslabljenem imunskem sistemu.

CBG kapljice proizvedemo z edino ekološko metodo, alkoholno ekstrakcijo, ki jo uporabljajo že stoletja. Na tak način konopljina smola vsebuje popoln spekter kanabinoidov, terpene ter druge bioaktivne snovi iz konoplje, ki součinkujejo in tako nudijo ravnovesje v telesu.

BIO CBG kapljice so v embalaži, ki je varna za otroke, saj je kapalka opremljena z varovalom, ki preprečuje otrokom, da bi embalažo odprli.

Sestavine:  bio oljčno olje, bio konopljino olje, bio konopljin ekstrakt
Količina neto: 10 ml
Certifikata: VEGAN, BIO
Kontrolira: SI-EKO-001
Proizvaja: Darilo narave d.o.o., Šmarska cesta 40, 1291 Škofljica, T. 051 220 321

Rok uporabe najmanj do 31.5.2024

PDF – KONOPLJIN DNEVNIK

Ni na zalogi

Šifra: 3830072122198-1 Kategorije: , ,
Bio CBG 1000 mg (10%)

Ni na zalogi

darilonarave.si uporablja piškotke za boljše delovanje spletišča in analitiko.Več o piškotkih.