Na kmetiji pri Tonijevih že več rodov gojimo zdrav in pristen odnos do domače zemlje in okolja v katerem živimo. Nepreklicno povezani z Ljubljanskim Barjem, skušamo ohranjati njegovo neokrnjenost, prvobitnost in lepoto.

Leta 2013 smo se zato odločili prvič posejati industrijsko konopljo, ki je kot rastlina zelo zanimiva prav za naravovarstvena in ekološka področja, v katero spada tudi Ljubljansko Barje, na katerem ležijo naša polja.

Industrijsko konopljo gojimo na ekološki način in imamo za pridelavo le-te tudi BIO certifikat, podjetja Kon-cert. Na tak način pridelana rastlina ni bila med rastjo tretirana z nobenimi fitofarmacevtskimi sredstvi. Semena iz takih rastlin pa ne škropimo z nikakršnimi sintetičnimi sredstvi za podaljšanje njihove obstojnosti.

Svoje izdelke prodajamo pod blagovno znamko Darilo narave, saj verjamemo, da nam narava daje v dar izjemno kvalitetne in potrebne snovi za dobro delovanje celotnega telesa.

Naš cilj je, da uporabnik dobi najvišjo kvaliteto izdelka. Ob primernem hranjenju izdelkov, se snovi, ki nam koristijo, ohranijo v največji možni meri.

Želimo vam veliko zdravja in pri tem želimo tudi aktivno sodelovati.