PRIDRUŽI SE NAM

ZASLUŽI 20% PROVIZIJE OB VSAKI PRODAJI

Promovirajte izdelke Darila narave d.o.o. na socialnih medijih in prejmite nagrado za vsako prodajo, ki ste jo napotili k nam.

Postani partner 1
Postani partner 2

PIŠKOTKI TRAJAJO 45 DNI

Prejmite provizijo za vse prodaje, ki se zgodijo v 45 dneh od prvega klika vaše unikatne povezave.

POSEBNI KUPONI ZA VAŠE STRANKE

S kupon kodo do višje kakovosti po nižjih cenah samo za vaše stranke.

Postani partner 3

KAKO DELUJE NAŠ PARTNER PROGRAM?

Registrirajte se v naš partner program.

Delite svoj unikatni URL s svojim občinstvom.

Začnite služiti provizije.

POGOSTA VPRAŠANJA ZA PARTNER PROGRAM

Minimalni znesek, ki vam ga Darilo narave d.o.o. lahko nakaže, je 25€.

Seveda, preprosto se prijavite z vašim partnerskim računom, kliknite “Partner URLs“, kjer vidite vaš obstoječi URL kot možnost ustvarjanja novega. 

Preprosto delite svojo unikatno URL povezavo za partnerje in vsaka stranka, ki bo zaključila nakup v 45 dni od klika na vašo povezavo, se zabeleži kot vaša prodaja.  Na vaš partnerski račun se zabeleži 20% od takšne prodaje. Torej 20% od vsake  stranke (prodaje), ki uporabi vašo URL povezavo. 

Provizije se izplačajo v začetku meseca (če je dosežen minimalni znesek) preko PayPal ali direktnega nakazila preko TRR. Če potrebujete dodatne možnosti, nam pišite na info@darilonarave.si. Za vsa želena izplačila nam morate izstaviti račun.

Za kakršno koli dodatno pomoč smo vam vedno na voljo preko elektronskega naslova: info@darilonarave.si ali preko telefona: 051 220 321

Seveda. Samo sporočite nam, kakšno ime naj ima kupon koda, in pripravili bomo vse potrebno.

Partnerski program Darila narave d.o.o. je namenjen vsem, ki želijo dodaten zaslužek, imajo večje število sledilcev in si za svoje sledilce želijo resnično najbolj kakovostne konopljine izdelke na trgu.