DOSTAVA

Naročeno blago pakiramo v zavarovano embalažo z namenom varne dostave. Dostavna embalaže je po potrebi označena z oznako ‘PAZLJIVEJŠE RAVNANJE’ (znak v obliki kozarca), kar pomeni da se z poslanimi paketi med transportom ravna previdneje, ker vsebujejo občutljivejšo vsebino.

Kot pošiljatelj je navedeno podjetje Darilo narave d.o.o. Izdelki naročeni v spletni trgovini www.darilonarave.si bodo odpremljeni v najkrajšem možnem času. V kolikor ste naročilo oddali od delavnikih do 13 ure, bomo izdelke odpremili še isti dan. V primeru oddaje naročila čez vikend ali v času praznikov, bomo vaše naročilo odpremili prvi delavni dan.

V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov oz. po telefonu in se dogovorimo o dostavi naročenega izdelka.

Poštna dostava

Pošiljko pošljemo preko Pošte Slovenije na vaš naslov. V kolikor ste od naročilu napisali vašo mobilno številko, vam dan pred dostavo Pošta Slovenije pošlje SMS s podatki o dostavi. V kolikor imamo le podatek o vašem e-poštnem naslovu (e-mail), vam Pošta Slovenije obvestilo pošlje na e-poštne naslov.

V primeru, da vas ni doma, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket

Strošek pošiljanja po Pošti Slovenije je 4,00 eur, kar vam bo sistem dodal na vrednost nakupa.

Strošek Dostave:

Za vsa naročila v Sloveniji nad 30 eur poštnine ne zaračunamo! Za ostala naročila je strošek dostave 4,00 EUR. Kupec ne plača nobenih nadaljnjih stroškov. Naročila z tujine minimalno naročilo 130€ za brezplačno poštnino.

Dodatne storitve Pošte: 

Dodatne storitve pošte npr. Osebna vročitev, naknadna menjava naslova… se plačajo dodatno po ceniku Pošte Slovenije. Če želite dodatno storitev napišite to v okenček ob zaključku naročila.

Osebni prevzem

V kolikor ste ob naročilu želeli izdelke prevzeti osebno, to lahko storite ob delavnikih med 8,00 in 16,00 uro na našem naslovu Šmarska cesta 40, Škofljica po prejetju e-obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem. V kolikor naročilo ni bilo predhodno plačano z bančnim nakazilom, lahko kupnino plačate ob prevzemu z gotovino.

Vse dodatne informacije glede dostave ali prevzema dobite na telefonski številki: 051 220 321 ali na e-naslovu: info@darilonarave.si

Slika je simboljična in prikazuje zapakirano darilo - Dostava paketov ni v isti embalaži kot na sliki.